ZDaemon Forum Index ZDaemon
Client/Server DOOM
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Sever Refresh "Stuffing up why now"

 
Post new topic   Reply to topic    ZDaemon Forum Index -> ZDaemon Help & Chatter
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rygrass
Spamming!


Joined: 06 Nov 2005
Location: Aussie Clan:eV

PostPosted: Thu May 13, 2010 9:46 am    Post subject: Sever Refresh "Stuffing up why now" Reply with quote

Now i have this wee little problem.

Ok for four years that i have been on here i never had this problem.

Suddenly 2 weeks ago i am not able to refresh the master list to show me all the games ( will only load 23 Severs ) Now i know you can change Sever Query speed. it will only work if i click on "Dail-up Hell" If i choose any other speeds it will only load till "One Green Bar" At the buttom of Zdaemon launcher.

Now i do not have dail up i have a reasonable ADSL Connection that can deffently handle the sever refresh speed ( Could even use the Highest ). Would anyone have any idea why this would happen. It does not happen with other games. I been on the same Broadband connection for last 5 months with no change.

I will get an answer like "just use Dail-up Hell" I know i can use that. But main question is why after all this time i suddenly stuffs up now?? if i use anything higher. I have the lastest Zdaemon laucnher, tried making sure nothing else is running in background if i refresh. tried different versions. Tried different PC's Does all the same!

Any Ideas cheers
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Quiksilver
Spamming!


Joined: 02 Dec 2004
Location: Portlandia, Oregon

PostPosted: Thu May 13, 2010 3:07 pm    Post subject: Reply with quote

http://doomutils.ucoz.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
Madgunner
God like!


Joined: 23 Nov 2003
Location: Atlanta,GA

PostPosted: Sun May 16, 2010 3:09 am    Post subject: Reply with quote

Yeah I'd try using IDE and see if it makes any difference. From what it sound like, there's something screwy going on with your isp. If the problem persists, I'd complain to them. Have you had any other issues with your internet lately?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
motherfack0
Posting Spree!


Joined: 10 Jul 2006
Location: US

PostPosted: Mon May 17, 2010 4:13 am    Post subject: Reply with quote

dude i'm having the same exact problem...ide still only loads only a few servers and my "dial up hell" option doesn't work...anybody know where to find an installer (not zip) for the newest version of zdaemon??
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
rygrass
Spamming!


Joined: 06 Nov 2005
Location: Aussie Clan:eV

PostPosted: Mon May 17, 2010 9:40 am    Post subject: Reply with quote

Nope IDE Doesnt work either.. Hmm looks like to refresh on "Dailup-Hell" Not sure my internet is fine havent noticed any other propblems.

I can load other game severs ( only have tried GTA:SA, COD 4, Unreal 3, CSS ) Not sure why zdaemon is playing up
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ZDaemon Forum Index -> ZDaemon Help & Chatter All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group