ZDaemon Forum Index ZDaemon
Client/Server DOOM
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

mini games + addbot = crash

 
Post new topic   Reply to topic    ZDaemon Forum Index -> Confirmed Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cockad
has entered the game!


Joined: 12 Mar 2019

PostPosted: Mon Oct 28, 2019 1:17 am    Post subject: mini games + addbot = crash Reply with quote

Hi!

I have encountered this problem when I was playing on the Russian mini games server.

zds://95.165.138.8:10740

Wad names: mgzdr2, mgzd-skins, slms-wildcards and mg_fix2a

If you play this offline in single player, you must add bots to get over the lack of other players problem. So I wrote in console: addbot.

OK now I had a fictive player, so I could start playing. But when one map is finished and the program tries to load the next one, it simply crashes.

I got this message:

https://i.imgur.com/ahL4ymA.png

It can be reproduced as many times as you want.

R6025 - pure virtual function call
Back to top
View user's profile Send private message
Krawa
Spamming!


Joined: 23 Nov 2008
Location: #SDA

PostPosted: Mon Oct 28, 2019 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

It looks like the problem came from changing music in the same tic.
You can workaround it by using a delay respectively not changing the music in the same tic twice.

For testing:
- Change delay to 0 with grey switches.
- Red switch causes a crash.
http://85.214.149.120/demowads/music_test2.wad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
cockad
has entered the game!


Joined: 12 Mar 2019

PostPosted: Mon Oct 28, 2019 10:34 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
You can workaround it by using a delay respectively


:O Even if I'm not the creator of the wad?

And which wad caused the problem?

OK, let me see your test wad. Smile

EDIT:

Well, for me it doesn't crash but rather says: "Couldn't open MIDI out device (mus)"

Though I think I have virtual MIDI devices installed.
Back to top
View user's profile Send private message
Flambeau
Posting Spree!


Joined: 15 Jun 2017
Location: The Netherlands

PostPosted: Tue Oct 29, 2019 12:13 am    Post subject: Reply with quote

Or try the final version
http://85.214.149.120/wads/mgzdfinal-.zip
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ZDaemon Forum Index -> Confirmed Bugs All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group