ZDaemon Forum Index ZDaemon
Client/Server DOOM
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ZDaemon Mac OS X build
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
 
Post new topic   Reply to topic    ZDaemon Forum Index -> ZDaemon Help & Chatter
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kamika007z
has entered the game!


Joined: 02 Sep 2005

PostPosted: Fri Jun 16, 2017 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

Completely rebuilt 2 macbooks, base 10.12.5 installs, re-downloaded from here, and dragged onto the desktop and ZDaemon still just opens and immediately closes/crashes without any error or crash report, nothing...

So far I am able to get Chocolate Doom, Zandronum, GZDoom, ZDoom, and a couple others to work just fine just as before.... but none compare to that to ZDaemon above all else...

Lyfe, any possible way to look into this a little more and see why it's not fully lauching?

Thank you in advance.
Back to top
View user's profile Send private message
Lyfe
Puts the 'Z' in ZDaemon


Joined: 29 May 2002

PostPosted: Thu Jun 22, 2017 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

Did you copy a doom or doom2.wad file into the wads folder?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
t8
Spamming!


Joined: 29 Oct 2004

PostPosted: Fri Jun 23, 2017 3:38 am    Post subject: Reply with quote

This works for me!!! Back to zdaemon, finally. Been years.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamika007z
has entered the game!


Joined: 02 Sep 2005

PostPosted: Sat Jun 24, 2017 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

Lyfe wrote:
Did you copy a doom or doom2.wad file into the wads folder?


I thought I did... where does it go exactly? I don't see a wads folder. I tried creating a wads folder and putting it in the zDaemon folder. I also just put it directly in the root of the zDaemon folder... nada

I would LOVE to get this working.

Thank you in advance!


Last edited by Kamika007z on Sat Jun 24, 2017 12:29 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Kamika007z
has entered the game!


Joined: 02 Sep 2005

PostPosted: Sat Jun 24, 2017 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

t8 wrote:
This works for me!!! Back to zdaemon, finally. Been years.


t8,

I'm so glad you're able to get it working!! Smile

Could you please briefly outline what you did to get it working on your machine as well as what version of MacOS you're using?

Thank you in advance.
Back to top
View user's profile Send private message
t8
Spamming!


Joined: 29 Oct 2004

PostPosted: Tue Jun 27, 2017 2:51 pm    Post subject: Reply with quote

I'm using the latest Mac OS X version. I downloaded the DMG and moved the folder over to Applications.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamika007z
has entered the game!


Joined: 02 Sep 2005

PostPosted: Fri Jun 30, 2017 3:35 am    Post subject: Reply with quote

t8 wrote:
I'm using the latest Mac OS X version. I downloaded the DMG and moved the folder over to Applications.


Where do you store the WAD files specifically?
Back to top
View user's profile Send private message
t8
Spamming!


Joined: 29 Oct 2004

PostPosted: Fri Jul 07, 2017 2:47 am    Post subject: Reply with quote

It does not work for me... No idea why. I get an error about file directory for wads. Strange... the server browser works.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamika007z
has entered the game!


Joined: 02 Sep 2005

PostPosted: Fri Jul 14, 2017 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

t8 wrote:
It does not work for me... No idea why. I get an error about file directory for wads. Strange... the server browser works.


I don't even get that error. The server browser works for me too but can't launch zDaemon. Even when I try launching it on its own. It just opens and then immediately closes from the dock. No error, crash, warning, nothing.

Is there a specific WADS folder? Because when I create one in the same folder zDaemon is copied to, no matter the desktop, downloads, applications, it just does this.

I tried specifying the directory under the server browser preferences on where the WADs folder is and still nada...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ZDaemon Forum Index -> ZDaemon Help & Chatter All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group